Szeretne minél többet megszerezni az Ajtó és Ablakcsere-ről? Olvassa el ezeket a tippeket

Szeretne minél többet megszerezni az Ajtó és Ablakcsere-ről? Olvassa el ezeket a tippeket

Most, hogy éppen az első Ajtó és Ablakcsere volt, valószínűleg azon gondolkodik, vajon mi a világ a app. Minden nap bombáznak mindazok az üzenetek, amelyek azt mondják, hogy töltse le ezt az alkalmazást és az alkalmazást. De mi az az Ajtó és Ablakcsere alkalmazás? Az alábbi cikk néhány nagyszerű tippet és információt tartalmaz, amelyek elmagyarázják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni az Ajtó és Ablakcsere alkalmazásból.

Ha nedves lett az Ajtó és Ablakcsere, ne kapcsolja be. Törölközővel szárítsa meg, majd helyezze egy lezárt, száraz, fehér rizsből készült műanyag zacskóba. Hagyja éjjel leülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be, és valószínűleg újra működni fog.

Nemcsak fényképeket készíthet az Ajtó és Ablakcsere hangerőgombjaival, hanem fényképeket készíthet az Ajtó és Ablakcsere fejhallgató gombjaival is. Álljon kéznél, miközben a tárgyra fókuszál, és nyomja meg a kábel gombját, amikor készen áll. A telefon nem remeg, amikor ezt megteszi, és a fényképei jól néznek ki.

Bármelyik webhely, amelyet gyakran látogat, alkalmazássá alakítható. Csak menj a webhelyre. Miután belépett a weboldalra, csak nyomja meg a "Go" gombot. Itt láthatja azt a választást, hogy a weboldalt ikonként adja hozzá a kezdőképernyőn. A hozzáadás után egyszerűen nevezze át az alkalmazás létrehozásához.

Az Ajtó és Ablakcsere személyre szabásának egyik módja a háttérkép megváltoztatása az Ajtó és Ablakcsere első és fő képernyőjén. Választhat a meglévő háttérképek közül, amelyeket az Apple hoz létre vagy kiválaszt a fényképezőgép tekercséből, ahol választhat az elmentett fotók közül.

Kevés az akkumulátor, és nincs közel a töltőhöz? A telefon akkumulátorát meghosszabbíthatja a képernyő elsötétítésével és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mind sok akkumulátort lemeríthetnek, és egy csipetnyi kikapcsolás csökkentheti az akkumulátor élettartamát.

Ha nincs korlátlan szöveges üzenet a telefoncsomagban, vigyáznia kell, hogy hány üzenetet küld. Nyissa meg a Beállítások és az Üzenet elemet, és engedélyezze a karakterek számát. Körülbelül 160 karakter után egy szöveges üzenetben az üzenet két részre oszlik. Ez segít elkerülni, hogy véletlenül több szöveget küldjön.

Ha olyan szavakat és kifejezéseket sokat használ, amelyek sok időt igényelnek a gépeléshez, a legjobb dolog az, ha hivatkozásokat ad hozzá. Ezt megteheti a telefon Beállítások szakaszában. Például a "SYL" felhasználható a "később találkozunk" kifejezésre. E három betű beírásakor a telefon felszólítja a teljes mondat kiírását.

Válasszon egy egyedi csengőhangot, ha van Ajtó és Ablakcsere. Nemcsak unalmas akar lenni, és szokásos csengőhangot kell használni. Használjon szeretett dallamot, vagy talán csak egy olyan hangot, amely vonzza Önt. Ez minden bizonnyal felhívja a saját és mások figyelmét.

Amikor karaktereket ír be az Ajtó és Ablakcsere készülékekre, akkor az egyik dolog, amit tudnia kell, az, hogy válthat alternatív karakterekre, ha lenyomja a karaktert. Ez nagyon hasznos, ha egy karaktert akcentussal próbál hozzáadni, vagy más nyelven küld szöveget.

A fenti cikk átvétele után magabiztosan kell tudnia, hogy pontosan miről beszélnek az emberek, amikor Ajtó és Ablakcsere alkalmazást mondják. Az alkalmazások meglehetősen egyszerű kis programok, amelyek sokkal jobbá teszik az Ajtó és Ablakcsere élményét. Vedd el azt, amit itt megtanultak, és használd fel olyan fantasztikus alkalmazásokat, amelyek egyszerűen segítik az Ajtó és Ablakcsere használatát.