Sub Heading

Az online vásárlási szakértők titkai az Ön számára

 

Lehetséges-e biztonságos és költségkímélő online vásárlási élmény? Szükséges egész nap kuponkódokat és eladásokat keresni? Ha ez nem úgy hangzik, mint ön, nyugodjon meg arról, hogy nem kell ezeket a tevékenységeket folytatnia. Olvassa el ezt a cikket, és kövesse a megadott tippeket, ha kicsit másképp szeretne dolgozni.

 

Mielőtt bármely online kereskedőnél vásárolni megy, gyorsan keressen promóciós kódokat. Sok kiskereskedőnek gyakran vannak olyan promóciói, amelyek nem szerepelnek a honlapjukon. Gyors keresés ezekre a kódokra lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg a fizetéskor.

 

Online vásárláskor különösen körültekintőnek kell lennie, ha a mobiltelefonját online vásárláshoz használja. Nyilvános Wi-Fi használatával sérülékenyek lehetnek a hackerek. Próbáljon csak biztonságos hálózatot használni, amikor online vásárol egy mobiltelefon segítségével, és soha ne használjon nyilvános Wi-Fi forró helyet vásárláshoz.

 

Legyen óvatos a hitelkártya-adatok megadásakor. Amikor online vásárol, mindig használjon biztonságos webhelyeket. Ezek azok a webhelyek, amelyek lépéseket tettek az értékes információk védelme érdekében. A biztonságos webhely a HTTPS protokollal kezdődik a normál HTTP helyett. Zárt ikon is lesz, akár a címében, akár az állapotsorban, attól függően, hogy melyik böngészőt használja.

 

Próbáljon online vásárolni csak olyan cégekkel, amelyekkel már ismeri. Valószínű, hogy egy olyan boltnak, ahol rendszeresen jár, valószínűleg biztonságos a weboldala. De ha olyan webhelyre látogat, amelyről semmit sem tud, akkor személyes adatait, például a hitelkártya adatait kockáztatja.

 

Az online vásárlás előtt feltétlenül olvassa el a visszatérési szabályzatot. Egyes online vásárlások eltérő visszaküldési politikával rendelkezhetnek, mint általában. Ez különösen igaz, ha olyan online aukciós áruházból vásárol, mint az eBay. Szánjon rá további időt, hogy megvizsgálja a visszatérési jogait, hogy később ne lepődjön meg.

 

Ha olyan e-mailt kap, amely úgy néz ki, mintha egy törvényes webhelyről küldték volna, amely sokat kínál Önnek, akkor mielőtt vásárolna valamit, mindenképpen ellenőrizze a címsort. Sok olyan csaló van, amely törvényes webhelyeket csal, annak érdekében, hogy a gyanútlan emberek személyes adatait megszerezze.

 

Online vásárláskor mindig álljon meg, és olvassa el a termékismertetőket. A többi ügyfél véleménye az egyik legnagyobb érték. Megmondják, hogy a ruhaméretek kissebbek vagy nagyobbak-e, van-e valamilyen általános probléma a termékkel kapcsolatban, vagy nem egészen az, amit a weboldal leír. Ezeknek a véleményeknek a figyelembevétele később nagy fejfájást spórolhat meg Önnek.

 

Vásároljon egy barátjával, hogy pénzt takarítson meg. Sokszor egy online áruház ingyenes szállítást vagy más kedvezményt kínál, ha bizonyos összeget költ. Ha úgy találja, hogy nem fogja elkölteni a szükséges összeget, kérdezze meg egy barátját, ha szüksége van valamire a boltból, így mindketten pénzt takaríthatnak meg.

 

Egyetlen jó hírű cég sem kérheti, csak a vásárlás céljából sem lehet szüksége a társadalombiztosítási számra. Ezért tegye gyakorlativá, hogy soha ne adja ki online SSN-jét. Ha vásárol, és ezt a számot kéri, ne folytassa. Valószínűleg átverési webhelyen tartózkodik, és nem szabad befejeznie a tranzakciót.

 

Mindig figyeljen a kuponkódokra, amikor bármit vásárol online. Számos webhely foglalkozik az online kuponok felajánlásával. Ha nem talál kupont a kiskereskedő webhelyén, fontolja meg az internetes keresést a kuponkód után. Találhat kupont.

 

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, a következő lépés az, hogy tanuljon belőle. Használja az itt található tippeket, hogy pénzt takarítson meg. Minél jobban elkötelezi magát ezen irányelvek betartása mellett, annál több pénzt takarít meg és annál boldogabb lesz.