Igazságok az Office depot cikk marketingjéről, a sikerekről és a kudarcról

Igazságok az Office depot cikk marketingjéről, a sikerekről és a kudarcról

Sok kezdő vállalkozó az interneten megpróbálja kitalálni, hogyan tudnák vállalkozásukat a következő szintre emelni. Az egyik módja annak, hogy növelje vállalkozása profilját, az, hogy alkalmazzon néhány Office depot cikkmarketing technikát. Kiemelünk néhány Office Depot cikkmarketing-tippet ebben az Office Depot-cikkben, és elmondjuk, hogyan használhatja ezeket a tippeket előnyére.

Győződjön meg arról, hogy webhelye felhasználóbarát. Ha az emberek nem tudják kitalálni, hogy mit kell tenniük, vagy meg tudják találni a keresett információt, akkor sokan feladják és csalódottan távoznak. Ez nemcsak kliensként veszíti el őket, de kevésbé valószínű, hogy egy barátjához utalja.

Nagyszerű módja annak, hogy blogját az interneten értékesítse, ha elküldi az Office depot cikkeit más webhelyekre a "nom de plume" alatt. A jelentőség kettős: először is a saját szakterületének szakértőjeként erősítheti hírnevét. Másodszor, ha az olvasók rajongói lesznek az Office depot-cikkeinek egy oldalon, akkor végül a blogjára költöznek, hogy további tartalmait olvashassák.

Ha webhelye lehetővé teszi a nézők megjegyzéseit, próbálja meg használni a "nincs követés" attribútumot. Amikor valaki spamel a webhelyén, a webrobotok tudni fogják, hogy ezt a no follow attribútum miatt nem szabad követni. Ez a gyakorlat megakadályozza, hogy olyan webhelyekre linkeljen, amelyek negatívan befolyásolhatják és befolyásolhatják webhelye hírnevét.

Helyezzen össze egy eredeti logót. Gyakran azt gondolják, hogy csak a nagyvállalatok rendelkezhetnek jó emblémákkal, amelyekre az emberek emlékeznek, de ez nyilvánvalóan hamis. Azok az olvasók, akik gyakran látogatják a webhelyét, felismerik és bíznak a logójában, és ha más blogon vagy fórumon látják, emlékeztetheti őket a látogatásra. Az ismerős logó segít tartós kapcsolatot kialakítani olvasóival.

Győződjön meg arról, hogy minden elküldött e-mail tartalmaz releváns információkat az olvasók számára. A spameket annyira utálják, hogy valójában törvények lépnek fel ellene, ezért győződjön meg róla, hogy a közönség az e-maileket úgy tekinti, mint egy másik módot arra, hogy eljusson a webhelyére és megszerezze a szükséges tartalmat, ne pedig bosszantó. Ha nem tesz be megfelelő tartalmat az e-mailjeibe, az emberek leiratkoznak az Ön levelezőlistájáról, és elveszíti a potenciális és a tényleges ügyfeleket.

Kutassa meg íróját. Ha másoknak kiszervezi az írását, ellenőrizze őket következetesen. Biztosnak kell lennie abban, hogy írásuk egyedi és eredeti. Használjon keresőmotort, hogy megnézze munkájuk egyes darabjait, mivel nem szeretné, hogy a nevét feltüntesse másolt vagy nem eredeti anyagban.

Végezze el a kulcsszó kutatását. Ha már írt egy Office depot cikket, de nem tudja, mi legyen a címe, keresse meg az általánosan keresett kulcsszavakat, amelyek illeszkednek az Office depot cikkhez. Ne használjon olyan kulcsszavakat, amelyek nem egyeznek. Senki sem szereti, ha horgászfelszerelést keres, és rákattint egy Office depó cikkére a legújabb zenei videókról.

Rendkívül fontos, hogy kulcsszavakat hozzon létre az Office depot cikk témája szempontjából, ha azt szeretné, hogy az Office depot cikkét sokan megtekinthessék. Ha nem írja be ezeket a releváns kulcsszavakat, akkor az Office depot cikke nem fog sok megtekintést kapni, vagyis annyi kemény munkát végzett semmiért!

A közönség ismerete hasznos bármilyen típusú marketingnél. Az affiliate marketingnél ez jól jön, mert tudnia kell, hogy milyen típusú termékeket vagy szolgáltatásokat kell hirdetni. Ha a hirdetések relevánsak a közönségtípushoz, akkor annál alkalmasabbak lesznek rájuk kattintani.

Vállalkozóként a vállalkozás méretének és hatókörének növelése több ügyfelet és végső soron több profitot eredményez. Az itt tanult Office -depó cikk marketingtechnikák használatával hatékonyan növelheti a forgalmat, és kiterjesztheti vállalkozását olyan méretre, mint amire mindig is számított és álmodta.