Gondjai vannak az autóbiztosítással? Próbálja ki ezeket a tippeket

Ha a legjobb ajánlatot és a legjobb biztosítást szerzi meg autójára, akkor ez megzavarhatja. Annyira sok vállalkozás verseng a pénzéért, hogy zavarba ejtő lehet, ha tudjuk, hogy valójában ki kínálja a legjobb biztosítást az Ön pénzéért. Íme néhány tipp az autóbiztosítás kezeléséhez.

A biztosítási igény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a kárigény benyújtásakor azonnal indítson el egy jegyzetfüzetet a részletekkel. Az első dolog, amit kap, egy igénylési szám, és minden érintett kérni fogja ezt. Minden kapcsolatfelvétel, beszélgetés és ígéret dokumentálása segít a későbbi megegyezésben.

Mindaddig, amíg az autóbiztosítás megfelel az állami törvényeknek, nem kell átfogóbb csomagot vásárolnia. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg. Ha Ön biztonságos vezető egy viszonylag biztonságos területen, akkor bizonyos funkciókat, például az ütközési lefedettséget elvetheti, és egy csomó pénzt megtakaríthat.

Ha az Ön autóbiztosítója néhány év elteltével sem csökkenti a díjakat, kényszerítheti a kezét azáltal, hogy kapcsolatba lép velük, és elmondja, hogy máshová költözik. Meglepődne, mit tehet az ügyfél elvesztésének veszélye. Itt van a labda az ön terén; mondja meg nekik, hogy elmegy, és nézze, ahogy csökken a díja.

A diákoknak általában sok kedvezményt kínálnak, ha autóbiztosításról van szó. Ha Ön diák, aki pénzt szeretne megtakarítani egy kötvényen, tekintse meg a rezidens diákkedvezményeket. Ezek a kedvezmények azoknak a diákoknak szólnak, akik csak hétvégén, ünnepnapokon és nyári hónapokban használják járműveiket. Ezzel a kedvezménnyel jelentős pénzt takaríthat meg.

Használja a közösségi médiát előnyére, amikor autóbiztosítást vásárol. Nézze meg, mit mondanak a valódi sofőrök a biztosítótársaságokról weboldalakon, fórumokon és blogokon. Ha a közösségi utat választja, megtudhatja az igazságot egy biztosítótársaságról, nem pedig azt a felhajtást, amelyet maguk a biztosítótársaságok fizetnek.

A havi autóbiztosítási díjak megtakarításának egyik nagyszerű és alulértékelt módja, ha csatlakozik egy autóklubhoz. Különösen, ha klasszikus vagy ritka járművet vezet, egy autóklubhoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy csoportos kedvezményes áron csatlakozzon, így végül több száz dollárt takaríthat meg évente a biztosítási díjakon.

Ha egyszer van egy tinédzser sofőr a házában, a biztosítási díja emelkedni fog. Pénzt takaríthat meg, vásároljon olcsóbb és biztonságosabb autót tinédzserének. Ne adja fel, ha egy szebb, sportosabb autóért könyörögnek. Minél biztonságosabb az autó, annál olcsóbb a biztosítás.

Ha egynél több járművel rendelkezik, győződjön meg arról, hogy minden szabályzata ugyanazon a helyen van. Ez sokkal könnyebbé teszi a nyomon követést. Ennél is fontosabb, hogy megtakaríthat egy kis pénzt. Minél több kötvénye van egy biztosítónál, annál valószínűbb, hogy jogosult bizonyos ügyletekre és kedvezményekre.

Vásároljon biztosítást az interneten keresztül. Néha a cégek alacsonyabb árakat kínálnak, ha online regisztrál a szolgáltatásukra, és egyes cégek csak online kínálnak ajánlatokat. Ennek az az oka, hogy a szolgáltatás automatizált, és nem kell ügynökkel foglalkoznia. Előfordulhat, hogy az árak akár 10%-kal vagy még nagyobb mértékben csökkennek.

A biztosítási fedezet bonyolult lehet. Kihívást jelent megtanulni, hogy kivel menjen, és megértse, mit kínálnak. Remélhetőleg az itt felkínált tippek segítenek megtalálni az Ön számára megfelelő lefedettséget, és megtanulják kezelni azokat a problémákat, amelyek a szaggatott vonalra való feliratkozás után felmerülhetnek.