Információt keres a laptopokról? Akkor nézd meg ezeket a nagyszerű tippeket!

Információt keres a laptopokról? Akkor nézd meg ezeket a nagyszerű tippeket!

Elment már valaha új laptopot vásárolni? Ha igen, akkor valószínűleg tisztában van azzal, hogy mennyire zavaró lehet a folyamat. Olyan sokféle szolgáltatás és szoftvercsomag érhető el, hogy nehéz tudni, melyikre van szüksége. Használja az alábbi tippeket a folyamat gördülékenyebbé tételéhez.

Vegye figyelembe az akkumulátor élettartamát, amikor laptopot vásárol. Ha olyan laptopot vásárol, amelynek az akkumulátorának élettartama minimális, akkor nehezebb lesz útközben használni, különösen akkor, ha a konnektor nem áll rendelkezésére. Ehelyett válasszon egy laptopot, amely több órás akkumulátor-élettartamot kínál, hogy növelje a hordozhatóságot és a kényelmet.

Kérjen ajánlásokat a barátoktól és a családtól. Jó információforrás lehet, és használhatja a laptopjukat is, mielőtt pénzt gyűjtene sajátjaira. A család és a barátok gyorsan megosztják, hogy szeretik-e a laptopjukat, és nagyon őszinték lesznek hozzá is.

Ne fáradjon az előre telepített szoftverek megvásárlásával. Ha megteszi, akkor teljes árat fizet érte. Ehelyett vásárolja meg a szoftvert egy diszkont eladótól online. 20-30 százalékot takaríthat meg legtöbbször, de néha ennél többet is megtakaríthat.

Ne feltételezd, hogy csak azért, mert többet fizetsz, többet fogsz kapni. Nem mindig van olyan, hogy a drágább gép jobb gépet jelent. A magas árak gyakran csak a márkanév és annak hírnevének fizetése. Koncentráljon a jellemzőire és specifikációira, amikor laptopot vásárol.

Ha azt keresi, hogy mi új és újdonság a laptopokban, fontolja meg egy kabrió laptop vásárlását. Ezek a laptopok táblagépként működhetnek (például az Apple iPad-jéhez), majd közvetlenül belenyúlhatnak egy kiterjesztett feldolgozási képességgel rendelkező billentyűzetbe, hogy teljesen teljesítménnyel működő laptopként működjenek. Ezek nagyon izgalmas termékek.

Kérdezze meg barátait, hogy milyen tapasztalataik vannak a tulajdonukban lévő laptopokkal. A barátaid és a családod rengeteg intelligenciát adhat neked arról, hogy mik voltak a kedvenc márkáik. Keressen olyan barátokat, akiknek hasonló használati esete van, mint Önnek, mivel ezek azok a laptopok, amelyeket meg kell céloznia a keresés során. .

Gondolj a méretre. A laptopok most már többféle méretben kaphatók. Vannak nagy laptopok, amelyek a legalkalmasabbak az íróasztalokhoz, és apró laptopok, amelyek elférnek egy kis táskában. Döntse el, hogyan fogja használni a laptopot. Ha fő jellemzőként a hordozhatóságra van szüksége, akkor menjen kicsibe.

Annak elkerülése érdekében, hogy még több költséget rójon a laptop áraira, hagyja ki a divatos szoftvert. Rengeteg ingyenes alternatíva áll rendelkezésére, például a Google Docs a Microsoft Word helyett. Csak akkor vásároljon szoftvert, ha munkába vagy iskolába kell, és vásárlás előtt beszéljen az adminisztrátorral az Ön számára elérhető kedvezményekről.

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, sokkal könnyebbnek kell lennie, ha új laptopot vásárol. Sokkal egyszerűbb válogatni a különböző választási lehetőségeket, ha néhány jó tanáccsal felvértezted magad. Használja az elolvasott tippeket a tökéletes laptop megtalálásához.