Sfaturi de dezvoltare personală de la experții din domeniu se găsesc aici

Toată lumea are acele probleme în viață despre care poate fi jenant să vorbim, chiar și pentru cei care sunt profesioniști în domeniu. Totuși, nu vă temeți, deoarece auto-ajutorarea poate fi o modalitate eficientă de a vă gestiona și problemele personale. Aici veți găsi câteva resurse excelente pentru auto-ajutor.

Învățarea unei noi abilități este o modalitate excelentă de a te întinde și de a îmbunătăți calitatea personajului tău. Mai mult decât atât, perfecționarea unui hobby, abilitate tehnică sau formă artistică poate fi o provocare la început, dar dacă o stăpânești, vei obține un sentiment de realizare, scop și plăcere. Mai mult, adăugați la piscina dvs. de activități de agrement și vă faceți o ființă umană mai rotunjită.

Nu renunța. Gândiți-vă la o semință mică care crește. Nu îl puteți vedea până când nu izbucnește în pământ, dar crește în subteran de mult timp. Poate părea că nu obțineți rezultate și că lucrurile merg prost pentru dvs., dar lucrurile se întâmplă probabil chiar sub suprafață și sunt pe cale să înflorească.

Mergând pe calea auto-ajutorului pentru depresie, trebuie să vă mențineți mintea într-o stare plăcută și să evitați să fiți doborât. Ar trebui să vă concentrați asupra lucrurilor din viață din care vă bucurați și să vă înconjurați de oameni și lucruri pozitive. Amintiți-vă că există fericire în fiecare colț.

Eliberarea puterii tale interioare este la fel de simplă ca a crede în tine. Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți este să vă enumerați punctele forte și punctele slabe. Numai această listă vă va ajuta să vă dați seama cât de puternic sunteți și cât de mult puteți face. Și cu lista slăbiciunilor la îndemână, puteți lucra la fiecare pentru a obține încet un sentiment de abilitare asupra lor.

Pentru a vă crește șansele de succes învățați din greșelile altora. Există multe bloguri, cărți și seminarii gratuite la care puteți participa, care vă vor ajuta să vă stabiliți propriile obiective și linii directoare. Acest sfat util vă poate oferi direcție și vă poate ajuta să evitați greșelile; totuși, când faceți o greșeală și veți învăța din ea și continuați.

Combinați e-mailul și telefonul pentru a vă ușura ziua. Folosiți e-mailuri pentru a vă reaminti lucrurile pe care trebuie să le faceți. În fiecare seară trageți un e-mail către dvs. cu lista de cumpărături de a doua zi, orele de programare și orice alte articole pe care trebuie să le amintiți. Puteți prelua e-mailurile chiar de pe telefon, a doua zi.

Scrieți o listă cu toate punctele tale forte și abilitățile unice, apoi selectați unul sau două și întrebați-vă cum puteți folosi acea calitate pentru a îmbunătăți viața altei persoane. Dacă sunteți un bun ascultător, gândiți-vă la diferitele moduri în care ați putea ajuta pe cineva care ar putea avea nevoie de o ureche simpatică. Dacă sunteți un bucătar minunat, surprindeți-vă colegii de muncă cu o delicatese de casă pentru tot biroul.

Dacă te lupți cu simptomele fizice și emoționale ale depresiei, nu ezita să apelezi la sistemul tău de sprijin pentru afirmare și sfaturi. Încercați să explicați, în detaliu, cum vă simțiți. Acest lucru îi va ajuta pe cei dragi să înțeleagă modul în care te afectează depresia. Depresia îi determină adesea pe oameni să se separe de oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. Dacă ți s-a întâmplat asta, înțelege că cei dragi vor să te ajute indiferent de ce.

O modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți viața cu succes este de a obține sprijinul persoanelor apropiate. Orice probleme pe care le-ați putea întâmpina vor fi întotdeauna mai grele dacă încercați să vă descurcați singuri. Mai degrabă, instalați un sistem de asistență în viața dvs. care vă va motiva.

Provoacă-te în fiecare zi să fii productiv! Fiecare minut pe care îl poți acorda creșterii tale personale este valoros. Minutele se adună în timp. De fapt, au un efect de ghiocel. Dacă vă abordați în fiecare zi ca având o oportunitate de creștere personală, atunci veți afla la sfârșitul anului că rezultatul final general al eforturilor dvs. este mai mare decât suma părților sale.

Ușurați poverile pe care le purtați. Dacă purtați multă vinovăție și stres, veți beneficia cu siguranță de căutarea unui profesionist care să vă ajute să rezolvați aceste sentimente. Dacă lăsați acele sentimente să se destrămeze, sunteți sigur că veți descompune la un moment dat sau altul.

Pentru a administra sănătos auto-ajutor în ceea ce privește tulburarea bipolară, asigurați-vă că stabiliți un program zilnic și respectați-l. Acest lucru este important deoarece elimină orice stres cauzat de incertitudinea din viața ta. A avea un program vă va ajuta să vă ordonați viața generală.

După ce ați citit acest articol, ar trebui să fiți bine echipat să vă rezolvați problemele și să deveniți fără griji și mai puțin stresat. Toată lumea răspunde și se ocupă de probleme diferit, iar dacă simțiți că auto-ajutorarea este cea mai bună opțiune pentru dvs., sperăm că am putut să vă ajutăm. Noroc!